Skip to main content

Din
Pris

Komplett anlegg med installasjon

Her kan du raskt sjekke pris på komplett solcelleanlegg ferdig montert i Nordhordland og Bergen Nord. Vi monterer i hele Vestland fylke, men kalkulatoren vår tar ikke høyde for reiseavstand.

  Velg antall panel
  Ett panel er ca. 1,75 m høyt og 1,1 m bredt.
  10
  Installert effekt

  Wp
  (Priseksempel med helt svarte 430 Wp premiumpanel, montert med svarte panelfester.)

  Pris


  Komplett anlegg m/installasjon: Enovastøtte: Totalt ink. MVA: Prisen er et estimat. Send oss en uforpliktende forespørsel nå for å få et tilbud fra oss!

  Din kontaktinfo

  Installasjonsadresse

  Forespørsel

  Alltid inkludert

  • Den tryggeste løsningen med overvåking av gnistdannelse og varmgang i alle plugger på taket, med automatisk nedstenging ved feil.
  • App for Android og iPhone med overvåking av hele anlegget, og hvert enkelt panel.

  • Optimizer (MPPT) på alle panel, noe som øker ytelsen for anlegget.

  • Solcelleanlegg med markedsledende effektivitet

  • Helt svarte, premium monokrystalinske panel

  • Trygg spenning på tak (bryter på bakkenivå)

  Premium

  Kjøper du solcellanlegg fra Lyx får du kun premiumutstyr.

  Det betyr blant annet solceller med høyere effektivitet som yter bra også når det er lite lys. Du får også en inverter med høyere effektivitet og optimizere på hvert panel som sørger for at de yter så godt som mulig, også når det kommer skygge på et panel.

  Resultatet for deg er at du får et anlegg som yter mer enn andre solcelleanlegg på samme størrelse.

  Tilpasset

  Vi går gjerne i dialog med deg og tilpasser anlegget slik at du får det akkurat slik du ønsker. Vi kan tilby montering på de aller fleste typer tak.

  Ta kontakt, så hjelper vi deg!

  Tillegg


  Våre komplette anlegg inneholder alt man trenger, og alt de fleste ønsker seg fra et solcelleanlegg. Men noen ganger har man ekstra ønsker og behov. Det kan vi som oftest hjelpe til med.

  Her finner du noen av de ekstraproduktene som oftest blir etterspurt.

  Energimåler for én fase

  Måler energiflyten inn og ut av huset, slik at man kan se om man importerer eller eksporterer strøm i app. 

  Kan også brukes sammen med forskjellige smarthusløsninger.

  (Kabel og montering av energimåler kommer i tillegg)

  kr 3600,-
  Energimåler for tre faser

  Måler energiflyten inn og ut av huset, slik at man kan se om man importerer eller eksporterer strøm i app. 

  Kan også brukes sammen med forskjellige smarthusløsninger.

  (Kabel og montering av energimåler kommer i tillegg)

  kr 5000,-

  Hvordan
  Sammenligne

  Leverandører tilbyr forskjellige solcellepanel med forskjellig effekt, i tillegg til at de bruker forskjellige invertere.

  Det enkleste du kan gjøre for å sammenligne to tilbud er å se på installert effekt i forhold til prisen etter Enova-støtte. Da får man tatt høyde for panel med ulik effekt i forskjellige tilbud.

  Samtidig må man huske på at hvor effektiv inverteren er også har mye betydning. Ved høyere effektivitet blir mer av strømmen fra solcellepanelene tilgjengelig til eget forbruk og til eksport.

  Vi bruker kun solcellepanel med høy effektivitet, noe som  betyr at du får mer strøm fra et mindre areal. Vi bruker også invertere med markedsledende effektivitet. Det betyr at selv om installert effekt er lik, vil vårt anlegg normalt levere betydelig mer strøm. Denne forskjellen blir enda større når man tar med fordelen optimizere gir.

  Hvor mye mer vil kunne variere fra 2-20%. Den største forskjellen ser man på anlegg der noen paneler kan havne i skyggen.

  Forskjellen vil øke etter hvert som solcelleanlegget blir eldre, siden de individuelle forskjellene på panelene da blir større. Optimizere gjør at disse forskjellene ikke får noen negativ konsekvens for den totale ytelsen på solcelleanlegget.

  Pass opp
  for tillegg

  Vi prøver alltid å gi en pris uten forbehold eller tillegg, men om vi må ta noen forbehold vil dette komme tydelig frem av tilbudet slik at du vet hva sluttsummen vil komme på.

  Noen av våre konkurrenter vil dessverre komme med tillegg for ting som annen takstein enn spesifisert, høyere eller brattere tak, vanskelig tilkomst eller en eller annen tilfeldig grunn. Dette tillegg får man noen ganger ikke høre om før montørene står på plassen, klare til å begynne på monteringen, eller til og med etter montering.

  Det gjør ikke vi. Vi finner ut av ting på forhånd, og gir deg en endelig pris.

  Få nøyaktig pris

  Om du vil få en nøyaktig pris fra oss så raskt som mulig, anbefaler vi at du bruker skjemaet vårt for befaring på nett, eller ber oss komme på en gratis befaring.